Strategisk design for kulturen

Tweed er til for kultur og landbruk — og alle næringer mellom der :) I Tweed hjelper jeg små bedrifter med strategisk design og merkevarebygging — det vil si alt fra å utvikle eller tydeliggjøre bedrifts- og produktkonsepter, via utvikling av visuell identitet og kundereiser, til å utvikle materiell til de forskjelligste anledninger. Design er mye mer enn bare formgivning og kult utseende!

«Design Thinking» er innsikts- og kreativitetsverktøy som hjelper deg å nå merkevarens potensiale – jeg har kurset meg hos de beste designtenkerne i bransjen; Innovasjon Norge, Creuna og Eggs og videreutviklet egne metoder. Jeg har også studert tjenestedesign ved Høyskolen Kristiania. 

«Design Doing» er prosessen med å utvikle alt fra visuell identitet til kommunikasjon på alle flater. Jeg har designutdannelsen min fra Kunsthøgskolen i Oslo, lang erfaring og elsker faget mitt! 

Jeg er glad eier av et småbruk i Vangsåsen, hvor Tweed har god plass til designkontor. 

Velkommen til besøk etter avtale:
Tweed Design AS, Fartvegen 24, 2324 Vang på Hedmarken

ann@tweeddesign.no | 99 52 22 74